Koetko usein, että kansiot tai irtolyijyt ovat kadoksissa? Liikemies on maailman menevin yksilö ja siinä tilanteessa tehtävät asiat jotka eivät suoraan tuo liikevaihtoa täytyy hoitaa alta pois nopeasti. Kaikkein mielellään jopa automaattisesti, jos se on edes mahdollista. Yksi tämän tyylinen kokonaisuus ovat yrityksen toimistotavarat. Jos toimit yrityksesi johtajana ja et meinaa työllistää yhtä henkilöä hoitamaan toimistohankintoja, niin mikä olisikaan nopein tapa hoitaa asia pois päiväjärjestyksestä?

Ota ennakkoa vähän aiempaa tehokkaammin ja hanki työtarvikkeet verkosta. Millä tavalla mainittu on parempi tapa kuin tuttu ja turvallinen toimistotarviketukku? Verkko-ostamisessa on tämä ylivoimainen puoli ja se ei ole pelkästään bensan säästyminen edestakaisen ajon säästämisestä. Etu on se, että useimmissa toimistotarvikkeiden verkkokaupoissa pystyt listaamaan kaikki aiemmat tilauksesi helposti. Siis toisin sanoen pystyt pitämään ostosten pohjana edellisiä ostoksiasi. Käytännöllistä, koska väitän, että suurin osa kaikesta ajasta häviää ostettavien toimistotavaroiden selaamisessa ja merkitsemisessä muistiin. Sinun ei myöskään tarvitse mennä hakemaan tarvikkeita ja saat tilauksen liikkeesi etuovelle kätevästi ja nopeastikin. 

toimistotarvikkeet-atk.jpg

Itse olen saanut säästettyä aikaa, fyrkkaa ja tuskaa, kun aloin tekemään kaikki toimistotarvikkeiden ostokset netin avulla. Nyt minulle jää enemmän työaikaa tärkeiden asioiden hoitoon, kuten tehdä uusasiakashankintaa ja hieroa kauppoja! 

Mistä löytyy paras tavarantoimittaja

lehtikotelo-tarvikkeet.jpgAluksi on hyvä asettaa muutama tilaus eri toimistotarvikekaupoista, koska todellisuus kertoo vasta ne todelliset toimitusajat ja tuotteiden saatavuudet. Tämä on tärkeä vaihe, koska lopullinen nettikauppa täytyy olla täysin luotettava ja sen on toimittava jokaikisessä eri olosuhteissa. Tätä ei ole hyvä ohittaa ja hypätä ainoastaan edullisimman kauppiaan mukaan. Joissakin kohdissa se saattaa olla hyvä vaihtoehto, mutta monesti se ei ole se kaikkein paras. Usein edulliset hinnat tarkoittavat vaatimatonta asiakaspalvelua tai sen saatavuutta. Tämä on ainoastaan minun oma näkemykseni ja kannatan aina selvittämään itse ensin ja omien kokemusten pohjalta tehdä lopullisen ratkaisun. 

Onnekasta loppuvuotta ja toivon tulevalle vuodelle runsaammin aikaa itsellesi valitsemasi liiketoiminnan kanssa!